NL | EN | DE

Datacenter DC Nettetal Systemec

Datacenter DC Nettetal is het eerste datacenter van Systemec in Duitsland. Met de realisatie van dit datacenter heeft Systemec de internationale markt betreden en het cross-border concept gelanceerd. Meerdere dark fiber koppelingen tussen het Nederlandse en Duitse netwerk zorgt ervoor dat klanten uit Nederland in Duitsland data en applicaties realtime kunnen transporteren en vice versa.

Overigens is het datacenter gebouwd naar de richtlijnen van een TIER III normering. Op de TIER pagina kunt u lezen wat deze normerinen inhouden. 

Datacenter services DC Nettetal

DC Nettetal biedt private rack mogelijkheden aan als back-up/co-locatie. Voor specifieke vragen of interesse in andere datacenter services, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Onder het menu item technische specificaties kunt u alle technische informatie van DC Nettetal opvragen om zo te kijken of dit datacenter aan uw eisen voldoet. 

Case study

Als case study is opgenomen de realisatie van de elektrotechnische infrastructuur van de bouw van datacenter locatie DC 19 en DC Nettetal. Beschreven staat hoe de samenwerking tussen ABB, GSV en Systemec tijdens de bouw is verlopen en welke technische oplossingen zijn toegepast.